Bästa travsidorna som är gratis

18 Sep

Det har blivit allt mer populärt att ha som ett nöje att betta på trav på nätet. Detta beror på att allt fler sajter som erbjuder gratis travtips finns online, vilket gör att du som novis kan våga dig på att satsa några kronor på din favorithäst på en bettingsida.

Du kan hitta bra gratistips på sidorna som exempelvis Travcash, Travstugan, Trav.se, Gratistravtips.se och Svenska Trav, bara för att nämna några. Dessutom kan du hitta travtips på nättidningarna Expressen och Aftonbladet. På dessa tidningar går du in under fliken sport, klickar på trav och sedan får du de senaste travnyheterna och tips på köpet.

Bästa travtipsen

Det är viktigt att travtipsen är av god kvalitet, sedan skadar det inte om det finns lite humor med på ett hörn. På sidorna hittar du vanligtvis lite stalltips, om vilken form hästarna och kuskarna är och information från de aktuella travbanorna som ha lopp inom en snar framtid.

Fördelen med att besöka en travtips sida är att du hela tiden blir uppdaterad om vad som gäller inför stora lopp. Dessutom kan du vanligtvis även ta del av kuskars och tränares åsikter om deras hästar. Det gör att du sedan får ett hum hur du ska satsa i de kommande loppen

Trav online

Efter att tagit del av gratis travtips kan du surfa in på någon av alla dessa bettingsidor som erbjuder odds på trav. Ett tips att ta en närmare titt på olika sajter för att få de bästa oddsen på V64, V74 och andra travlopp som genomförs på de aktuella banorna samma dag eller inom kort.

Du hittar olika populära bettingsajter och har du tur kan du rent av ta del av någon fördelaktig bonus. Innan du börjar betta och ta del av förmåner bör du alltid kontrollera om de har en svensk spellicens, vilka villkor som gäller och betalningsmetoder. Först och främst ska det vara kul att spela på trav!